Vi använder givetvis ROT- och RUT-avdraget för att kunna ge dig det bästa priset. Kontakta oss för mer info.

Becia Entreprenad genomför totalrenoveringar av allt från enskilda fastigheter till nyproduktion för både privata bolag och fastighetsbolag. I totalrenoveringen ingår alla de typer av renoveringar, både invändigt och utvändigt, som ni som fastighetsägare önskar genomföra. Genom att anlita Becia Entreprenad för totalrenoveringen behöver ni som fastighetsägare inte anlita någon ytterligare entreprenör, utan Becia Entreprenad tar helhetsansvar och genomför samtliga projekt på totalentreprenad och alltid till fast pris.

 

En totalrenovering kan innebära olika saker för olika fastighetsägare och anpassas alltid utifrån olika fastigheters respektive behov. Becia Entreprenad genomför totalrenoveringar som totalentreprenör där det till exempel ingår renovering av utvändiga tak, fasadrenovering, renovering eller byte av fönster, elstigarbyte, stambyte, invändig totalrenovering till nystandard, markarbeten, ventilationsarbeten, badrumsrenoveringar med mera. 

 

Becia Entreprenad har med andra ord ett komplett erbjuande till er som fastighetsägare som står inför

Vi följer Skatteverkets regelverk om ID06

omfattande renoveringar av enstaka fastigheter eller hela fastighetsbestånd. Becia Entreprenad har lång erfarenhet av totalrenoveringar efter att ha genomfört renoveringar av lägenheter för både privata och allmännyttiga fastighetsägare, stora som små.

 

Totalrenoveringar genomförs alltid utan kvarboende i fastigheten, då renoveringarna är så pass omfattande att det är omöjligt att bo kvar, vilket ställer speciella krav på fastighetsägaren. Becia Entreprenad vet vad man som fastighetsägare bör tänka på och planera inför totalrenoveringen och vi kan hjälpa er inte bara med själva genomförandet, utan även med planeringen av totalrenoveringen. 

 

Maila oss redan idag på beciabygg@gmail.com så kontaktar en av Becias medarbetare er så fort som möjligt. Beskriv gärna så mycket som möjligt i mailet vad ni planerar att genomföra, bifoga gärna information om själva fastigheten och glöm inte att skriva dit era kontaktuppgifter. 

 

Becia Entreprenad innehar våtrumsbehörighet.